http://kampongduku.igetweb.com
สร้างเว็บไซต์Engine by iGetWeb.com

ตารางเวลาละหมาด

จองโรงแรม

ห้องรวมเกมส์

เพื่อนบ้านของเรา

สถิติ

เปิดเว็บ26/12/2008
อัพเดท31/01/2018
ผู้เข้าชม1,513,147
เปิดเพจ2,092,829

บริการ

หน้าแรก
บทความ
เว็บบอร์ด
เว็บบอร์ดกัมปงดูกู
ห้องอ่านอัลกุรอ่าน
ตารางคะแนนฟุตบอล
เวลาละหมาด(ทั่วโลก)
แผนที่ประเทศไทย

ไฟล์เสียงบรรยายธรรม

มุมดาวน์โหลด

ปฎิทิน

« January 2019»
SMTWTFS
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
iGetWeb.com
AdsOne.com

WinRAR สุดยอดโปรแกรมบีบอัดข้อมูล

WinRAR สุดยอดโปรแกรมบีบอัดข้อมูล

WINRAR สุดยอดโปรแกรมบีบอัดข้อมูล   Laughing

free counters


ดาวน์โหลด Winrar ได้ที่นี่

การสร้างไฟล์บีบอัด เป็นการรวมไฟล์ๆ เดียวหรือหลายๆ ไฟล์ให้อยู่ในไฟล์เดียวกันและมีขนาดที่เล็กกว่าเดิม ทำให้ประหยัดเนื้อที่ในการจัดเก็บและสะดวกในการส่งต่อไปยังผู้ใช้อื่นๆ

โปรแกรมนี้มีการสร้างไฟล์บีบอัดที่จะแตกต่างจากโปรแกรมอื่นๆ บ้าง คือโปรแกรมอื่นๆ เวลาจะสร้างไฟล์บีบอัด ก็จะต้องตั้งชื่อไฟล์เลือกโฟลเดอร์ที่จะเก็บก่อน แล้วจึงเลือกไฟล์ที่จะบีบอัดเข้าไปภายหลัง แต่โปรแกรม WinRAR นี้จะให้เลือกไฟล์ต่างๆ ที่จะบีบอัดก่อน จากนั้นจึงตั้งชื่อไฟล์และเลือกโฟลเดอร์ที่จะเก็บไฟล์ในภายหลัง


ในการสร้างไฟล์บีบอัดนั้น

 1. เลือกไฟล์ที่ต้องการจะบีบอัด ให้ไปยังโฟลเดอร์และเลือกไฟล์ที่ต้องการ โดยคลิกตามหมายเลข 1แล้วเลือกไดรฟ์และโฟลเดอร์ที่ต้องการ เมื่อเลือกแล้ว ตรงกลางหน้าต่างของโปรแกรมก็จะแสดงรายชื่อไฟล์และโฟลเดอร์ของโฟลเดอร์ที่เลือก
 2. เลือกไฟล์/โฟลเดอร์ที่ต้องการ หากเป็นการเลือกไฟล์เดียวให้คลิกที่ไฟล์ แต่หากต้องการหลายๆ ไฟล์แยกกัน ให้กดปุ่ม Ctrl ค้างไว้แล้วใช้เม้าส์คลิกเลือกไฟล์ที่ต้องการ หรือในกรณีที่ต้องการเลือกไฟล์ที่ที่ต่อเนื่องกันเช่นไฟล์ที่ 1 ถึงไฟล์ที่ 10 ให้คลิกไฟล์ที่ 1 แล้วกดปุ่ม Shift ค้างไว้ คลิกที่ไฟล์ที่ 10
 3. เพิ่มไฟล์เข้าไปยังไฟล์บีบอัด คลิกขวาในหน้าต่างเลือกไฟล์ แล้วเลือก"เพิ่มไฟล์เข้าเอกสาร" หรือ คลิกปุ่ม "เพิ่ม" บนแถบเครื่องมือแท็บทั่วไป ในช่อง ชื่อเอกสาร คือชื่อไฟล์บีบอัดที่กำลังจะสร้างขึ้นมาโดยบรรจุไฟล์/โฟลเดอร์ต่างๆ ที่ได้เลือกไว้ก่อนหน้านี้ เราสามารถที่จะเปลี่ยนชื่อไฟล์ได้ตามต้องการ โดยปกติแล้วการสร้างไฟล์บีบอัดนี้จะสร้างเก็บไว้ในโฟลเดอร์เดียวกับไฟล์ที่เลือก แต่หากประสงค์จะเก็บไว้ที่อื่น ให้คลิกปุ่ม "สืบค้น" แล้วเลือกโฟลเดอร์ที่ต้องการเก็บไฟล์

รูปแบบของเอกสาร เลือกเอาว่าจะต้องการไฟล์ชนิดใด .rar หรือ .zip

วิธีการบีบอัดข้อมูล นั้นมีหลายรูปแบบ คือ เก็บเฉยๆ, เร็วที่สุด, เร็ว, ปกติ, ดี, ดีที่สุด แบบเก็บเฉยๆ เป็นการรวมไฟล์ให้อยู่ในไฟล์เดียวกันเท่านั้นไม่ได้มีการบีบอัดข้อมูลให้เล็กลงแต่อย่างใด ในรูปแบบถัดไปจะเป็นการเรียงลำดับจากการบีบอัดอย่างรวดเร็วไปหาช้า แต่จะเรียงลำดับจาก บีบอัดได้น้อยที่สุดไปหามากที่สุด นั่นหมายความว่า การบีบอัดอย่างรวดเร็วจะใช้เวลาน้อย แต่บีบอัดได้มากที่สุด จะใช้เวลามากที่สุดเช่นกัน ก็เลือกตามความเหมาะสมที่ต้องการ

แยกไฟล์เป็นส่วนๆ , ไบท์ หากไฟล์มีขนาดใหญ่ คุณอาจจะต้องการที่จะแบ่งออกเป็นส่วนๆ เพื่อสะดวกในการเก็บบนไดรฟ์ปลายทาง โปรแกรมนี้ก็มีฟังก์ชั่นสำหรับแยกไฟล์ออกเป็นส่วนๆ คุณสามารถป้อนจำนวนตัวเลขที่คุณต้องการได้ โดยตัวเลขที่ป้อนจะมีหน่วยเป็นไบท์ เช่นป้อน 1000000 หมายถึงให้แยกไฟล์ออกเป็นส่วนๆ ส่วนละ 1000000 ไบท์ และคุณสามารถใส่ตัวอักษรไว้ท้ายตัวเลขได้ 10000k

ตัวอักษรที่สามารถใส่เพิ่มได้คือ

 • k หมายถึง กิโลไบท์ (หารไบท์ด้วย 1024)
 • K หมายถึง กิโลไบท์ (หารไบท์ด้วย 1000)
 • m หมายถึง เมกะไบท์
 • M หมายถึง ล้านไบท์
 • g หมายถึง กิกะไบท์
 • G หมายถึง พันล้านไบท์

หรือคุณอาจจะให้โปรแกรมตรวจสอบสื่อโดยอัตโนมัติก็ได้

วิธีการอัพเดท เป็นรูปแบบในการเพิ่มไฟล์เข้าไปในไฟล์บีบอัด

 • เพิ่มและแทนที่ไฟล์ หมายถึง เพิ่มรายชื่อไฟล์ที่เลือกเข้าไปยังไฟล์บีบอัด หากไฟล์ที่เลือกไว้มีชื่อเหมือนกับไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัด ก็จะใช้ไฟล์ที่เลือกไว้เขียนทับไฟล์ในไฟล์บีบอัด ไม่ว่าไฟล์นั้นจะมีวันที่ล่าสุดหรือไม่
 • เพิ่มและอัพเดทไฟล์ หมายถึง เพิ่มรายชื่อไฟล์ที่เลือกเข้าไปยังไฟล์บีบอัด หากไฟล์ที่เลือกไว้มีชื่อเหมือนกับไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัด ก็จะเปรียบเทียบกันว่าไฟล์ใดใหม่กว่ากัน หากไฟล์ที่เลือก มีวันที่ใหม่กว่า ก็จะเขียนทับไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัด หากไฟล์ที่เลือกมีวันที่เก่ากว่า ไฟล์นั้นก็จะไม่ถูกบีบเข้าไปในไฟล์บีบอัด
 • ทำให้ใหม่เฉพาะไฟล์ที่มีอยู่แล้วเท่านั้น หมายถึง การเพิ่มเฉพาะไฟล์ที่มีชื่อเหมือนกับไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัด และต้องมีวันที่ใหม่กว่าไฟล์ที่อยู่ในไฟล์บีบอัดด้วย หากไฟล์ที่เลือกนั้น ไม่มีชื่อนี้อยู่ในไฟล์บีบอัด หรือมีชื่อเหมือนกันแต่วันที่เก่ากว่า ก็จะไม่ถูกบีบอัด การใช้ตัวเลือกนี้เหมาะสำหรับการสำรองข้อมูลที่ให้ปรับปรุงเฉพาะข้อมูลที่มีอยู่แล้วแต่วันที่ใหม่กว่า เพื่อประหยัดเวลาในการอัพเดทข้อมูล เช่นมีไฟล์ documents.rar ในไฟล์นี้มี qmd1.doc, qmd2.doc, qmd3.doc มีการเลือกไฟล์ person1.doc, person2.doc และ qmd3.doc เพื่อที่จะบีบอัดเข้าไปในไฟล์ documents.rar เมื่อบีบอัด ไฟล์ qmd3.doc ที่เลือกไว้มีชื่อเหมือนกับไฟล์ qmd3.doc ที่มีอยู่ในไฟล์ documents.rar โปรแกรมจะตรวจสอบว่าไฟล์ที่เลือกเข้ามานั้นใหม่วันที่ใหม่กว่าไฟล์ที่มีอยู่หรือไม่ หากใหม่กว่า ก็จะบีบอัดเข้าไป หากเก่ากว่าก็จะไม่บีบอัด ส่วนไฟล์อื่นๆ ที่ไม่มีชื่อเหมือนกับไฟล์ที่อยู่ในไฟล์บีบอัดนั้น คือ person1.doc และ person2.doc ไฟล์ทั้งสองนี้จะไม่ถูกบีบอัดเข้าไปด้วย
 • ซิงโครไนซ์ไฟล์ในเอกสาร หมายถึง เพิ่มไฟล์ที่เลือกเข้าไปยังไฟล์บีบอัด หากไฟล์ที่เลือกมีชื่อเดียวกับไฟล์ในไฟล์บีบอัดและมีวันที่ใหม่กว่า ก็จะเขียนทับไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัด หากมีวันที่เก่ากว่าก็จะไม่ถูกบีบอัดเข้าไป และลบไฟล์ที่มีอยู่ในไฟล์บีบอัดทั้งหมดที่ไม่มีชื่อเหมือนกับไฟล์ที่เลือกไว้ เช่น เลือกไฟล์ a.doc ไว้และต้องการเพิ่มในไฟล์ documents.rar แต่ในไฟล์ documents.rar นั้นมีไฟล์ 1.doc, 2.doc, 3.doc อยู่ เมื่อบีบอัด ไฟล์ a.doc จะถูกบีบอัดเข้าไปในไฟล์ documents.rar แต่ไฟล์ 1.doc, 2.doc, 3.doc ใน documents.rar จะถูกลบทั้งหมด(ใช้ได้เฉพาะไฟล์ .rar เท่านั้น)

ตัวเลือกการสร้างเอกสารนั้น ตัวเลือกต่างๆ มีความหมายในตัวอยู่แล้ว หากท่านใดที่ต้องการสร้างไฟล์ที่บีบอัดแล้วและไม่ต้องการใช้ WinRAR ช่วยในการขยายไฟล์อีก คือต้องการสร้างไฟล์ที่จะขยายด้วยตัวมันเองไม่ต้องพึ่งโปรแกรมภายนอกให้ยุ่งยาก แนะนำให้ทำเครื่องหมายถูกหน้า "สร้างเอกสารแบบ SFX" นามสกุลของไฟล์ที่ได้จะเป็น .exe แทนที่จะเป็น .zip หรือ .rar เมื่อดับเบิ้ลคลิกที่ไฟล์ ก็จะขยายไฟล์ต่างๆ ที่อยู่ภายในไปยังโฟลเดอร์ที่ระบุได้ในกรณีที่ต้องการล็อคไฟล์ด้วยรหัสผ่าน คลิกแท็บแอดวานซ์ คลิกปุ่ม "ตั้งรหัสผ่าน"


ตั้งรหัสที่ต้องการในช่อง "ใส่รหัสผ่าน" แล้วคลิกปุ่ม "ตกลง"


หากต้องการเพิ่มเติมไฟล์ที่จะบีบอัดอีก หรือตั้งค่าตัวเลือกเกี่ยวกับไฟล์ ให้คลิกแท็บไฟล์ แล้วคลิกปุ่ม "ต่อท้าย" ในช่องไฟล์ที่จะเพิ่ม เลือกไฟล์ที่จะเพิ่มเติมจากไฟล์ที่ได้เลือกไว้อยู่แล้วในกรณีที่ต้องการใส่คำอธิบายเกี่ยวกับไฟล์บีบอัดนี้ว่า เป็นไฟล์เกี่ยวกับอะไร สร้างวันไหน หรือข้อมูลอื่นๆ เกี่ยวกับไฟล์นี้ ให้คลิกที่แท็บ คำอธิบาย แล้วพิมพ์คำอธิบายในช่องด้านล่าง

เมื่อตั้งค่าต่างๆ เสร็จแล้ว ให้คลิกปุ่ม OK เพื่อเริ่มดำเนินการบีบอัดไฟล์โปรแกรมกำลังบีบอัดข้อมูล

หลังจากที่ได้บีบอัดข้อมูลเสร็จแล้วและต้องการดูข้อมูลต่างๆ ไปยังโฟลเดอร์ที่เก็บไฟล์ แล้วดับเบิ้ลคลิก ก็จะเห็นข้อมูลต่างๆ ที่ถูกบีบอัด

ในกรณีที่คุณเปิดไฟล์ .rar อยู่แล้ว และต้องการเพิ่มไฟล์เข้าไปในไฟล์ .rar ที่เปิดอยู่ ให้ลากไฟล์เข้ามาวางในหน้าต่างโปรแกรมได้เลย จะปรากฎกรอบโต้ตอบขึ้นมา ตอบ OK ไฟล์ที่คุณลากมาวางก็จะถูกอัดไปไว้ในไฟล์ .rar

อ้างอิงจาก http://xirbit.com/html/programs/winrar/pack.html

โดยทีมงานกัมปงดูกู

ความคิดเห็น

 1. 1
  Vibram Shoes
  Vibram Shoes gaoshenfacai@gmail.com 31/08/2010 21:51
  888cm Technology is Vibram Shoes demography a Vibram Five Fingers new minimalist Vibram FiveFingers access to Cheap Vibram Five Fingers exercise shoes Vibram FiveFingers For Sale these days Vibram Shoes. Vibram FiveFingers is accomplished Vibram FiveFingers Kso the way Vibram FiveFingers Kso Trek in minimalist Vibram FiveFingers Sprint design. Vibram FiveFingers Classic has developed a Vibram FiveFingers Flow that’s not Vibram FiveFingers Moc a shoe. The Vibram FiveFingers Performa architecture hugs all Vibram FiveFingers Without Lace as able-bodied Womens Vibram FiveFingers as accepting a actual attenuate sole.
 2. 2
  Ugg Boots
  Ugg Boots gaoshenfacai@gmail.com 31/08/2010 21:52
  888cm You are Ugg Boots more than Women Ugg Boots welcome to choose Discount Ugg Boots your Cheap Ugg Boots from www.uggtoyou.com, Ugg Classic Argyle Knit Boots we’re official Ugg Bailey Button Boots. All our Ugg Classic Cardy Boots is original Ugg Nightfall Boots and authentic Ugg Ultra Short Boots packaging, we Ugg Classic Crochet Boots are professional Ugg Classic Short Boots and reliable Ugg Lo Pro Button Boots online store Ugg Kids Boots for Ugg Sandals, with our Ugg Sechura Sandals excellent service Ugg Fluff Flip Flop Sandals you’ll get the Latest Ugg Sandals.
 3. 3
  Nike Dunks
  Nike Dunks yhaiying8@gmail.com 31/08/2010 21:52
  888cm This pair Nike Dunks is probably Discount Nike Dunks one of Nike Dunk Shoes my favorite in Nike Dunks For Sale. This is Buy Nike Dunks the new Cheap Nike Dunk Shoes, a comic High Nike Dunk Shoes fictional character Nike Dunk Low created and portrayed Low Nike Dunk Shoes by American comedian Womens Nike Dunk High Paul Reubens and the Womens High Nike Dunk simplicity is Womens Nike Dunk Low almost very Womens Low Nike Dunk Shoes classy.
 4. 4
  cqx
  cqx phcqx1111@126.com 10/09/2010 12:56
  Plants pursue wow gold a never-endingwow gold quest forwow gold nourishment of wow goldthe liquid wow gold and solarcheap wow gold variety. Clearly,buy wow gold the very buy cheap wow goldessence of buy wow gold cheaplife. Butwow gold cheap what can wow gold for sale our obsession wow buy gold with plants cheap wow gold teach us wow gold saleabout our buying wow gold own personal cheap world of warcraft goldjourneys?My wow gold guideaunts, mom wow power level and grandma wow cheap gold always talk world of warcraft cheap goldabout theirworld of warcraft gold plants when buy wow goldthey getwow gold buy together. They wow gold cheap trade cuttings, buying gold for wowsmuggling themsell wow gold over state wow gold cheap lines to wow gold online propagate atcheap wow gold home. They world of warcraft golddiscuss their wow gold buying plants like gold wow children orwow gold guide pets. They wow gold cheap share tips. gold for wow Compare rogress.We wow gold pricesturn plants wow gold hacks into sentimental make wow gold objects as we do with books and art
 5. 5
  cqx
  cqx phcqx1111@126.com 10/09/2010 12:57
  Plants pursue wow gold a never-endingwow gold quest forwow gold nourishment of wow goldthe liquid wow gold and solarcheap wow gold variety. Clearly,buy wow gold the very buy cheap wow goldessence of buy wow gold cheaplife. Butwow gold cheap what can wow gold for sale our obsession wow buy gold with plants cheap wow gold teach us wow gold saleabout our buying wow gold own personal cheap world of warcraft goldjourneys?My wow gold guideaunts, mom wow power level and grandma wow cheap gold always talk world of warcraft cheap goldabout theirworld of warcraft gold plants when buy wow goldthey getwow gold buy together. They wow gold cheap trade cuttings, buying gold for wowsmuggling themsell wow gold over state wow gold cheap lines to wow gold online propagate atcheap wow gold home. They world of warcraft golddiscuss their wow gold buying plants like gold wow children orwow gold guide pets. They wow gold cheap share tips. gold for wow Compare rogress.We wow gold pricesturn plants wow gold hacks into sentimental make wow gold objects as we do with books and art
 6. 6
  cqx
  cqx phcqx1111@126.com 10/09/2010 12:58
  A team from runescape moneyCenters for Disease runescape gold Control and rs2 gold Prevention also rs2 powerleveling found gamers buy runescape moneywere less healthy, dofus kamas fatter, and kamas dofus more depressed achats kamasthan non-gamers. achat kama dofus Researchers from dofus kamasthe government kamas dofus agency analysed kamas online data from 500 achetez kamas adults aged kamas dofus 19 to 90 buy kamasin the Seattle achat kama Tacoma area of kamas dofus achat Washington state.dofus kamas More than kamas dofus of those kamas dofussurveyed reported achat kamasplaying video achat kama dofusgames. The Maple Story Mesos team chose maple story mesothe Seattle-Tacoma maplestory mesos area because ffxi gilits internet final fantasy xi gil usage level is buy ffxi gilthe highestffxi gil within the ffxi11 gil US and it runescape goldis one of runescape2 powerlevelingthe larger runescapegold power leveling markets for runescapegold cd key media. A UK dofus kamas survey from kamas dofus 2002, conducted by kamas dofusthe Leisure dofus kama Software Publishers buy kamasAssociation, found runescape money the average gamer runescape itemswas aged power leveling mall between 25 runescape gold and 34. But runescape moneyit also runescape power levelingsuggested that everquest2 goldthe average eq2 plat age of the diablo 2 cd key keenest players starcraft cd keyis gradually edging warcraft 3 cd key upwards, a finding reinforced by the CDC finding.
 7. 7
  egeeggeg
  egeeggeg 25/11/2010 13:17
  If you have, you must have [url=http://www.mostbuying.com]discount electronics[/url] found the zodiac sign which belongs to you. Today, I’m [url=http://www.mostbuying.com]cheap electronics[/url] going to talk about the fourth astrological [url=http://www.mostbuying.com]wholesalers[/url] sign in the Zodiac, named for [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-650nm-Handheld-Red-Beam-Laser-Pointer-Pen-Red-Lasers-dz00730-online-shopping_g8015.html]red Beam Laser Pointer[/url] the constellation of Cancer. With the symbol [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-650nm-Handheld-Red-Beam-Laser-Pointer-Pen-Red-Lasers-dz00730-online-shopping_g8015.html]red Beam Laser[/url] of a crab, Cancer is roughly from June 21 [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser for sale[/url] to July 22. Cancer is considered a feminine, [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser beam[/url] negative sign. It belongs to a water [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Blue-Lasers_category583-b0.html]Blue Laser[/url] sign with Scorpio and Pisces. Cancer is [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html]50mw green laser[/url] ruled by the Moon. Being the 4th sign in [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html]30mW Green Laser Pointer[/url]  the zodiac, Cancer is associated with [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html]30mW Green Laser[/url] the astrological 4th house. Furthermore, [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-20mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00540-online-shopping_g7077.html]20mw green laser[/url] Cancer is known to be moody and pursuit [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser pointer[/url]  constant reassurance and intimacy. Generally, the [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Red-Lasers_category584-b0.html]red Laser[/url] Cancer sign are considered to [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-30mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00545-online-shopping_g7096.html]30mw laser pointer[/url] be compatible with other water signs such [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Flashlight-Style-405nm-50mW-Violet-Purple-Blue-Beam-Laser-Pointer-Blue-Lasers-dz00570-online-shopping_g7239.html]Blue Beam Laser[/url] as Pisces, Scorpio and other Cancers and [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html]50mw green laser pointer pen[/url] earth signs which are Taurus and Virgo. These signs share [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html]30mW Green Laser pen[/url] a watery demeanor and are believed to [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html]50mw green laser pointer[/url]  relate with each other on [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-20mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00540-online-shopping_g7077.html]20mw green laser pointer[/url] that merit. Ruled by the mysterious [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]buy laser[/url] Moon, most Cancers are a bundle of [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]burning laser[/url] contradictions. Like their astrological [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]best laser pointer[/url] symbol, the Crab, Cancerians can appear hard and insensitive [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html]50mw green laser pen[/url]  on the outside. With their changeable natures Cancerians [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html]200mw green laser[/url]  are fascinating, mysterious, stimulating [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Flashlight-Style-405nm-50mW-Violet-Purple-Blue-Beam-Laser-Pointer-Blue-Lasers-dz00570-online-shopping_g7239.html]Blue Beam Laser Pointer[/url] and extremely alluring. This sign is one of the most [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Red-Lasers_category584-b0.html]red lasers for sale[/url] magic of all and once their magic has [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Blue-Lasers_category583-b0.html]Blue Laser Pointer[/url]  reached you, they are the most [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html]200mw green laser pointer[/url] beguiling companions. I’m an electronics [url=http://www.mostbuying.com][b]wholesale[/b][/url] wholesaler online, and I supply all kinds [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html]Green Laser[/url]  of gadgets including cheap laser pointers for [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser pointer pen[/url] customers. People like to buy discount laser [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html]200mw green laser pointer pen[/url]  pointer from me. Recently, bulks of [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-532nm-High-Power-Fixed-Focus-Green-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00558-online-shopping_g7167.html]high power laser pointer[/url] burning laser pointers in the shop have been sold [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html]Green Laser Pointer[/url] and then I know it is very popular [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser beam pointer[/url]  to watch the stars at bight after a survey. If you [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]laser pen[/url] have a laser beam pointer, have you [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]buy laser pointer[/url] ever an experience in pointing out the  [url=http://www.mostbuying.com]buy electronics[/url]  very right position of the stars you are [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html]Green Laser Pointer Pen[/url] looking at when hanging out in the open air and underneath [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-532nm-High-Power-Fixed-Focus-Green-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00558-online-shopping_g7167.html]high power green laser[/url]  the beautiful constellations. If you have, [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]wholesale laser pointer[/url] you must have found the zodiac sign which belongs [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-5mW-High-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-with-keychain-Green-Lasers-dz00677-online-shopping_g7840.html]5mw green laser pointer[/url]  to you. Today, I’m going to talk about the [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-650nm-Mid-Open-High-Power-Red-Laser-Pointer-Pen%282-x-AAA-included%29--Red-Lasers-dz00613-online-shopping_g7507.html]high power red laser[/url] 5th astrological sign in the Zodiac, named for [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html]Green Laser Pen[/url] the constellation of Leo. With the symbol of a lion, Cancer is roughly [url=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html]cheap laser pointers[/url] from July 23 to August 24.
 8. 8
  EEWGHH
  EEWGHH 25/11/2010 13:17
  If you have, you must have <a href=http://www.mostbuying.com>discount electronics</a> found the zodiac sign which belongs to you. Today, I’m <a href=http://www.mostbuying.com>cheap electronics</a> going to talk about the fourth astrological <a href=http://www.mostbuying.com>wholesalers</a> sign in the Zodiac, named for <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-650nm-Handheld-Red-Beam-Laser-Pointer-Pen-Red-Lasers-dz00730-online-shopping_g8015.html>red Beam Laser Pointer</a> the constellation of Cancer. With the symbol <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-650nm-Handheld-Red-Beam-Laser-Pointer-Pen-Red-Lasers-dz00730-online-shopping_g8015.html>red Beam Laser</a> of a crab, Cancer is roughly from June 21 <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser for sale</a> to July 22. Cancer is considered a feminine, <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser beam</a> negative sign. It belongs to a water <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Blue-Lasers_category583-b0.html>Blue Laser</a> sign with Scorpio and Pisces. Cancer is <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html>50mw green laser</a> ruled by the Moon. Being the 4th sign in <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html>30mW Green Laser Pointer</a>  the zodiac, Cancer is associated with <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html>30mW Green Laser</a> the astrological 4th house. Furthermore, <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-20mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00540-online-shopping_g7077.html>20mw green laser</a> Cancer is known to be moody and pursuit <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser pointer</a>  constant reassurance and intimacy. Generally, the <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Red-Lasers_category584-b0.html>red Laser</a> Cancer sign are considered to <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-30mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00545-online-shopping_g7096.html>30mw laser pointer</a> be compatible with other water signs such <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Flashlight-Style-405nm-50mW-Violet-Purple-Blue-Beam-Laser-Pointer-Blue-Lasers-dz00570-online-shopping_g7239.html>Blue Beam Laser</a> as Pisces, Scorpio and other Cancers and <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html>50mw green laser pointer pen</a> earth signs which are Taurus and Virgo. These signs share <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Stylish-30mW-532nm-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00472-online-shopping_g6607.html>30mW Green Laser pen</a> a watery demeanor and are believed to <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html>50mw green laser pointer</a>  relate with each other on <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-20mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00540-online-shopping_g7077.html>20mw green laser pointer</a> that merit. Ruled by the mysterious <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>buy laser</a> Moon, most Cancers are a bundle of <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>burning laser</a> contradictions. Like their astrological <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>best laser pointer</a> symbol, the Crab, Cancerians can appear hard and insensitive <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-50mW-532nm-Open-back-Kaleidoscopic-Green-Laser-Pointer-Pen-%282%C3%97AAA-Included%29-Green-Lasers-dz00538-online-shopping_g7068.html>50mw green laser pen</a>  on the outside. With their changeable natures Cancerians <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html>200mw green laser</a>  are fascinating, mysterious, stimulating <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Flashlight-Style-405nm-50mW-Violet-Purple-Blue-Beam-Laser-Pointer-Blue-Lasers-dz00570-online-shopping_g7239.html>Blue Beam Laser Pointer</a> and extremely alluring. This sign is one of the most <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Red-Lasers_category584-b0.html>red lasers for sale</a> magic of all and once their magic has <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Blue-Lasers_category583-b0.html>Blue Laser Pointer</a>  reached you, they are the most <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html>200mw green laser pointer</a> beguiling companions. I’m an electronics <a href=http://www.mostbuying.com><b>wholesale</b></a> wholesaler online, and I supply all kinds <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html>Green Laser</a>  of gadgets including cheap laser pointers for <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser pointer pen</a> customers. People like to buy discount laser <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-200mW-532nm-Mid-open-Green-Laser-Pointer-Pen-%282-x-AAA%29-Green-Lasers-dz00633-online-shopping_g7462.html>200mw green laser pointer pen</a>  pointer from me. Recently, bulks of <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-532nm-High-Power-Fixed-Focus-Green-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00558-online-shopping_g7167.html>high power laser pointer</a> burning laser pointers in the shop have been sold <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html>Green Laser Pointer</a> and then I know it is very popular <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser beam pointer</a>  to watch the stars at bight after a survey. If you <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>laser pen</a> have a laser beam pointer, have you <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>buy laser pointer</a> ever an experience in pointing out the  <a href=http://www.mostbuying.com>buy electronics</a>  very right position of the stars you are <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html>Green Laser Pointer Pen</a> looking at when hanging out in the open air and underneath <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-532nm-High-Power-Fixed-Focus-Green-Laser-Pointer-Pen-Green-Lasers-dz00558-online-shopping_g7167.html>high power green laser</a>  the beautiful constellations. If you have, <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>wholesale laser pointer</a> you must have found the zodiac sign which belongs <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-5mW-High-Powerful-Green-Beam-Laser-Pointer-with-keychain-Green-Lasers-dz00677-online-shopping_g7840.html>5mw green laser pointer</a>  to you. Today, I’m going to talk about the <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-100mW-650nm-Mid-Open-High-Power-Red-Laser-Pointer-Pen%282-x-AAA-included%29--Red-Lasers-dz00613-online-shopping_g7507.html>high power red laser</a> 5th astrological sign in the Zodiac, named for <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Green-Lasers_category585-b0.html>Green Laser Pen</a> the constellation of Leo. With the symbol of a lion, Cancer is roughly <a href=http://www.mostbuying.com/cheap-discount-Laser-Pointer_category128-b0.html>cheap laser pointers</a> from July 23 to August 24.
 9. 9
  nike air max 24-7 sh
  nike air max 24-7 sh nikeeb@163.com 28/12/2010 19:03
  Jogging is most suitable for winter sports,Have a good running shoes is necessary in winter,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-2009-mens-c-126.html">Nike Air Max 2009 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-2009-c-133.html">WMNS Nike Air Max 2009 The most suitable for running shoes,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-247-mens-c-173.html">Nike Air Max 24-7 MensandWomens">http://www.airmaxnikeshoes.com/womens-nike-air-max-247-c-174.html">Womens Nike Air Max 24-7The shoes with many advantages of shoes,Brief introduction to all the shoes,byNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-95-running-c-127.html">Nike Air Max 95 Running the upper shoe do andNew">http://www.airmaxnikeshoes.com/new-nike-air-max-97-mens-c-176.html">New Nike Air Max 97 the soles of shoes to do a combination of several soles,With so many advantages,It is the best,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-2010-mens-c-124.html">Nike Air Max 2010 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-2010-c-132.html">WMNS Nike Air Max 2010 This is the most popular this year's shoes,The most classical  and most people like shoesNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-90-mens-c-128.html">Nike Air Max 90 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-90-c-156.html">WMNS Nike Air Max 90 ,Introduce the most popular shoe in 2010Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-free-70-v2-c-183.html">Nike Free 7.0 V2 The lightweight shoe,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-structure-triax-91-c-188.html">Nike Air structure triax 91 Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-run-lite-c-181.html">Nike Air Max Run Lite Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-acg-shoes-c-187.html">Nike ACG shoes Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-classic-bw-c-131.html">Nike Air Max Classic BW Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-tn-c-129.html">Nike Air Max TN Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-ltd-c-130.html">Nike Air Max LTD Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-87-c-169.html">Nike Air Max 87Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-skyline-c-172.html">Nike Air Max Skyline 。Do you like basketball?Still distress not have a good basketball shoes,the most cattle shoes in history was born,that isNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-lebron-vii-7-c-167.html">Nike Air Max Lebron vii 7 Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-lebron-vii-7-nike-air-max-lebron-vii-7-shoes-c-167_168.html">Nike Air Max Lebron vii 7 shoes ,Do you like LeBron James?His basketball shoes are the best,You can go to http://www.airmaxnikeshoes.com I wish everyone have a good time in shopping here.
 10. 10
  nike air max 24-7 sh
  nike air max 24-7 sh nikeeb@163.com 28/12/2010 19:03
  Jogging is most suitable for winter sports,Have a good running shoes is necessary in winter,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-2009-mens-c-126.html">Nike Air Max 2009 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-2009-c-133.html">WMNS Nike Air Max 2009 The most suitable for running shoes,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-247-mens-c-173.html">Nike Air Max 24-7 MensandWomens">http://www.airmaxnikeshoes.com/womens-nike-air-max-247-c-174.html">Womens Nike Air Max 24-7The shoes with many advantages of shoes,Brief introduction to all the shoes,byNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-95-running-c-127.html">Nike Air Max 95 Running the upper shoe do andNew">http://www.airmaxnikeshoes.com/new-nike-air-max-97-mens-c-176.html">New Nike Air Max 97 the soles of shoes to do a combination of several soles,With so many advantages,It is the best,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-2010-mens-c-124.html">Nike Air Max 2010 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-2010-c-132.html">WMNS Nike Air Max 2010 This is the most popular this year's shoes,The most classical  and most people like shoesNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-90-mens-c-128.html">Nike Air Max 90 Men's andWMNS">http://www.airmaxnikeshoes.com/wmns-nike-air-max-90-c-156.html">WMNS Nike Air Max 90 ,Introduce the most popular shoe in 2010Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-free-70-v2-c-183.html">Nike Free 7.0 V2 The lightweight shoe,Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-structure-triax-91-c-188.html">Nike Air structure triax 91 Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-run-lite-c-181.html">Nike Air Max Run Lite Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-acg-shoes-c-187.html">Nike ACG shoes Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-classic-bw-c-131.html">Nike Air Max Classic BW Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-tn-c-129.html">Nike Air Max TN Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-ltd-c-130.html">Nike Air Max LTD Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-87-c-169.html">Nike Air Max 87Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-skyline-c-172.html">Nike Air Max Skyline 。Do you like basketball?Still distress not have a good basketball shoes,the most cattle shoes in history was born,that isNike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-lebron-vii-7-c-167.html">Nike Air Max Lebron vii 7 Nike">http://www.airmaxnikeshoes.com/nike-air-max-lebron-vii-7-nike-air-max-lebron-vii-7-shoes-c-167_168.html">Nike Air Max Lebron vii 7 shoes ,Do you like LeBron James?His basketball shoes are the best,You can go to http://www.airmaxnikeshoes.com I wish everyone have a good time in shopping here.
 1  2  3 [Next]

แสดงความคิดเห็น

* *

 

*

view
view